2014. január 18., szombat

Munkalehetőség


cw7-logo400 
Munkalehetőség a CW7 Programban
Bármely előfizetőnknek lehetősége van arra, hogy akár részidőben, akár teljesidőben részt vegyen a CW7 munkatársi programjában.
Ez a munka egyáltalán nem megterhelő, hiszen munkatársaink feladata csupán annyi, hogy minél több embert és/vagy céget felvilágosítsanak a kémvírusok veszélyeiről, és segítsenek nekik abban, hogy ne váljanak online pénz- vagy adatlopás áldozatává.
A CW7 munkatársi programjában nem kell külön fizetned azért, hogy pénzt kereshess. Minden előfizetőnk számára nyitott a program, és automatikusan munkatárssá válsz, amint valaki előfizetett rajtad keresztül.
Nem kell aggódnod megterhelő költségek miatt sem, mert a legkisebb csomagunk egyszeri letöltési díja kb. 4.000 Ft, havidíja pedig 1.500 Ft.

free 
Ingyenes termékhasználat
Minden munkatársunk számára már az első 3, a sajátjával azonos értékű előfizetés értékesítési jutaléka fedezi a jövőbeli havidíjak összegét, tehát a termék használata nagyon hamar ingyenessé válik. (A kiscsomagos munkatárs kivétel, nekik 2 előfizetőre van szükségük, egy kis és egy közepes csomag értékben.)


team-global300 
Mi a feladata egy munkatársnak?
Nagyon egyszerű! A feladat mindössze annyi, hogy végiggondolod, kinek lehet szüksége online lopás elleni védelemre a környezetedben, vagy az ismeretségi körödben, és röviden felvilágosítod őket arról, hogy van egy ilyen veszély, és fontosnak gondolod, hogy tudjanak róla. Nem kell magyarázatokba bonyolódni, hanem egyszerűen meg kell mutatni a CW7 weboldaladon lévő videókat.
Aki felismeri, hogy jobb félni, mint megijedni, nem várja meg, hogy áldozattá váljon! Az áraink annyira reálisak, hogy senkit nem akadályoznak meg abban, hogy megfelelő védelmet tudjon biztosítani családja vagy cége számítógépeinek.

penz200 
Milyen juttatások járnak munkatársainknak?
  1. Minden egyes előfizető után, aki rajtad keresztül veszi igénybe online biztonsági szolgáltatásunkat, a CW7 fizet neked egy egyszeri értékesítési jutalékot.
  2. Minden egyes előfizetőd után havi passzív jutalékot is kapsz minden hónapban.
  3. Ezen kívül, ha előfizetőid bármelyike munkatárssá is válik, akkor természetesen az ő előfizetőik után is fizet a cég jutalékot neked minden hónapban, maximálisan 7 szint mélységben.
Már önmagában ez a három jutalék is elég lenne ahhoz, hogy egy előfizetői bázis kiépítésével folyamatos havi jövedelemre tegyél szert, ami nem attól függ, hogy bejársz-e dolgozni egy munkahelyre, hanem mindaddig jár neked, amíg előfizetőid aktívak.
Márpedig ez a szolgáltatás olyan, amire mindenkinek hosszú távon szüksége van!
De mi ennél még sokkal többet nyújtunk, mert szeretnénk ösztönözni munkatársainkat arra, hogy minél több embert juttassanak online lopás elleni védelemhez! A vezetői kvalifikációkat teljesítő munkatársaink számára a következő további juttatásokat biztosítja a vállalat:
  • Folyamatos részesedés a vállalat teljes nemzetközi piacon befizetett bruttó havi előfizetési díjaiból
  • Autó, lakás havi részleteinek fizetése (havi 100.000 Ft-ig, ill. havi 400.000 Ft-ig)
  • Egészségügyi költség hozzájárulás (havi 100.000 Ft)
  • Nyaralási költség hozzájárulás (max. 550.000 Ft, de évi 2 alkalommal)
  • Vállalati részvénytulajdon és osztalékfizetés
  • Értékes aranylapok, az elért vezetői rangok elismeréseként
Egyedülálló módon, az autó- és lakás havi hozzájárulások esetén a vállalat szerződésben garantálja, hogy ha egy munkatárs elérte azt a szintet, ahol ezt a bónuszt kiérdemelte, akkor nem kell utána minden hónapban teljesítenie ugyanezt a szintet a bónusz kifizetéséhez, a vállalat fizeti számára az autó, illetve lakás havi részleteit, a teljes hitel kifizetéséig, mindaddig, amíg a munkatárs egy minimális vezetői szintet fenntart. (*A pontos részletekért lásd a juttatási rendszer leírását, és a munkatársi partner szerződést.)

team 
Miért érdemes nálunk dolgozni?
  1. Azonnali jutalékfizetés van, még a hét végét sem kell megvárni
  2. Te osztod be a munkaidődet, elkezdheted bármilyen munka mellett
  3. Dolgozhatsz otthonról, akár kizárólag online távmunkában
  4. Az egész világon szerezhetsz előfizetőket interneten keresztül
  5. Minden egyes értékesítésed növeli a havi passzív jövedelmedet
  6. Korlátlan a havi kereseti lehetőség, csak rajtad múlik a határ
  7. 1,6 MILLIÁRD potenciális előfizető
  8. Világszínvonalú termékek, megkérdőjelezhetetlen hitelesség
  9. Folyamatos képzés és segítség a munkában
  10. SEGÍTHETSZ HATÉKONYAN VISSZASZORÍTANI AZ ONLINE BŰNÖZÉST AZ EGÉSZ VILÁGON!!!

Who-Can-Help-Me-Trade-Internationally-Identify-Business-Opportunities- 
Globális üzlet – határok nélkül
Ha részese akarsz lenni egy globális üzletnek, ahol nincsenek extra elvárások, vagy teljesíthetetlen követelmények, viszont stabil és kiszámítható életszínvonalat biztosíthatsz magadnak és szeretteidnek, akkor a CW7 szívesen lát Téged is munkatársi csapatában.
Ha még nem vagy előfizetőnk, kérd ajánlódtól az ő munkatársi linkjét és regisztrálj még ma! Ha már partnerünk vagy, akkor szólj másoknak is erről a program csomagról és segítsd őket a regisztráció folyamatában, illetve később új partnerek tájékoztatásában.

A hivatalos magyar weboldal:

http://cw7info.com
A probléma, amivel a cég foglalkozik (Fókusz Plusz adása):
https://www.youtube.com/watch?v=WNynaphp80s
Részletes tájékoztató:
 http://www.youtube.com/watch?v=0JM4eomU_9k

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése