2014. január 18., szombat


Fontos neked, hogy személyes vagy üzleti adataid ne kerüljenek illetéktelen kezekbe?
Fontos neked, hogy felhasználóneveid és jelszavaid biztonságban legyenek?
Megérné neked naponta egy kifli árát az a nyugalom, hogy senki sem kémkedhet a számítógépeden?


Itt az egyetlen megoldás, ami megvédi adataidat az online tolvajoktól:

CFA Defender
A CFA Defender lopásgátló szoftver előfizetéses rendszerben érhető el.  A szoftver ára attól függ, hogy hány gépen akarod aktiválni a védelmet. Vevőként 3-féle csomagból választhatsz:

Személyes csomag: 2 db gépre:   7 USD /hó  (kb. 1.600 Ft)
Családi csomag: 5 db gépre:    17 USD /hó  (kb. 3.800 Ft)
Üzleti csomag:  10 db gépre:  33 USD /hó  (kb. 7.400 Ft)
Egy egyszeri letöltési díjjal még kalkulálnod kell, de az csak a megvásárlásnál aktuális, a további havidíjak a fent jelzett díjak. (Egyszeri letöltési díj: kis csomagnál 15 USD, közepes csomagnál 45 USD, nagy csomagnál 59 USD.)

További részletek a CFA Defender szoftverről >>
Itt van két videó arról, milyen károkat okoznak az online tolvajok, és hogy mire képes a termékünk:
http://www.youtube.com/watch?v=0Qu_WJmZWgY

http://www.youtube.com/watch?v=WNynaphp80s


CFA Cloud
Egy hasznos kiegészítő: a CFA Defender megvásárlásakor egy ún. CFA Cloud-hoz, azaz egy felhőszerverhez kapsz hozzáférést, melyen bármilyen fájljaidat korlátlan mennyiségben tárolhatod. Így ha a gépeddel történne valami végzetes a feltöltött adataidat akkor is el tudod érni, ill. új gépedre vissza tudod tölteni. Ez gyakorlatilag egy biztonsági mentés  minden olyan adatról, amelyet feltöltesz és amelyekhez csak te férsz hozzá. Csak az tudja, hogy ez milyen értékes szolgáltatás, akivel előfordult már, hogy végérvényesen elveszítette a számítógépe tartalmát. Előzd meg, hogy ez előfordulhasson veled!A  CFA Cloudba feltöltött adataidat platformtól függetlenül el tudod érni, ami azt jelenti, hogy amit otthoni számítógépedről feltöltöttél, azt bárhonnan, bármikor el tudod érni, akár okostelefonról, tabletről vagy egyéb más internet elérést biztosító gépről. Családok és munkacsoportok közös megosztásokra is használhatják ezt a remek szolgáltatást.

A CFA Cloud szolgáltatás minősége a legjobb színvonalú, a ma elérhető legnagyobb titkosítással, ára pedig versenyképes bármilyen hasonló szolgáltatással a piacon.

További részletek a CFA Cloud-ról:

http://cw7info.com/wp-content/uploads/CW7cfacloudInfoHUN.pdf


Reális árak!


Egy gépedre napi 1 db kifli áráért Tiéd lehet ez a rendkívüli biztonság!

A szoftvercsomag előfizetése az ajánlód által adott linken keresztül tudod megvásárolni. A vásárláskor online fizetésre alkalmas bankkártyával, vagy STP számlával lehet fizetni.Használd ingyen!
A cég munkatársi programja lehetővé teszi, hogy ha akarod, ajánld a szoftvert másoknak is. (Nem kötelező, csak lehetőség!) Ha 3 olyan új vásárlót hozol, aki hozzád hasonló csomagra fizet elő, akkor Te már INGYEN HASZNÁLOD a programot. Az ajánlással járó előnnyel vagy élsz, vagy nem, teljesen mindegy! A szoftver védelme akkor is a Tiéd!Ha Te sem szeretnél online bűnözők tehetetlen áldozatává válni, akkor szerezd be a  CFA Defender lopásgátló szoftvert még ma!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése